DesignaLot | referenties
50517
page-template-default,page,page-id-50517,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

REFERENTIES

Doriene Koot

Freelance vormgever

Bij Hemels, dat daarna HeadOffice werd, hebben we samen gewerkt. Charlotte was de eerste jaren in vaste dienst en vervolgens een van de vaste freelancers. Ik zal haar kort proberen te beschrijven: Charlotte weet van aanpakken, loopt nooit te zeiken, is snel, nauwkeurig, pakt alles aan, is creatief en een prettig persoon om mee samen te werken. Oh ja, en collegiaal, oprecht en zelfstandig is ze ook. Als je iets bij haar neerlegt weet je zeker dat het goedkomt!

Inma Prieto

Managing editor

Met Charlotte heb ik ongeveer 13 jaar nauw samen gewerkt en ik kan niets anders zeggen dat ik het altijd erg plezierig heb gevonden. Waarom? Omdat ze, naast een ontzettend aardig en oprecht mens, een hardwerkende collega is, die erg betrokken en serieus ter werk gaat, en ze is enorm creatief. Prachtige pagina’s heeft ze al deze jaren gemaakt! Erg prettig heb ik altijd gevonden dat ze mee dacht over hoe een artikel het best tot zijn recht kon komen en dat ze nooit vervelende klusjes uit de weg ging – i.e. ze vond altijd tijd voor lange, saaie correctierondes en was bereid om de zoveelste tekstaanpassing door te voeren, of alwéér een andere foto te wisselen. Voor haar was geen moeite te veel! En dat altijd met flinke dosis humor. Kortom, Charlotte vind ik een enorme aanwinst voor elke klant of project!